БМ ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00109
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Тодор Александров 109-115, София, 1303
Телефон:
02 942 99 11; 0886 087 520; 0878 990 901
Работно време :
09:00 – 18:00

БМ Лизинг е компания, която предлага широк спектър от услуги, насочени към сферата на разсроченото плащане. Независимо дали купувате нов автомобил или пък употребяван, без значение дали се нуждаете от нов дом или техника за своя бизнес, БМ Лизинг може да ви бъде от много голяма полза.

Фирмата предлага изгодни условия, ниски лихви и прозрачна политика, като дава възможност да се възползвате тук и сега от удобства, които при нормални други условия не бихте могли да си позволите без външна помощ.

Какво предлагат

Компанията предлага на своите клиенти възможността да се възползват от изключително добри лизингови условия. С малко помощ, вие можете да придобиете нов или употребяван автомобил, който да задоволи всички нужди на вашето семейство или бизнес.

Освен ново или ползвано возило, с БМ Лизинг можете да придобиете също така и недвижим имот, както и да се снабдите с необходимото ви техническо оборудване. Важно е да се каже, че фирмата предлага различни планове и възможности за финансиране, стига то да бъде на стойност до 100 000 лева.

Защо да изберем тях

Лоялното отношение към клиентите, прозрачността на изработените договори, изгодните лихвени проценти и изключително опростените условия за финансиране са само част от причините да изберете БМ Лизинг.

Компанията се стреми да създаде мрежа от редовни клиенти, които съответно винаги да се обръщат към нея когато се нуждаят от финансиране за реализирането на някой свой проект.

Кои са клиентите на БМ Лизинг

Обикновено, клиентите на компанията са хора с постоянна работа и доходи, които им позволяват да се възползват от възможността за финансиране. Идеята е да се привлекат потребители, които не притежават средствата за толкова голяма покупка, но в същото време не биха изпитали затруднения да погасяват редовно своите месечни вноски.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Седалището на БМ Лизинг е в град София. Офисът на компанията ще откриете на булевард “Тодор Александров”, номер 109 - 115. Можете да посетите офиса лично всеки ден от 9 до 18 часа, като това ще ви даде възможност да се запознаете лично и от първа ръка с това, което компанията предлага.

Тук става дума за доста голям набор от услуги, с които служителите с удоволствие е ви запознаят. Ако нямате възможност да посетите лично офиса на фирмата, винаги бихте могли да се запознаете с условията и възможностите за лизинг и по телефона. Това можете да направите като се обадите на стационарен номер 02 942 99 11, както и на мобилен 0886 087 520 и 0878 990 901.

Мнения от клиенти на БМ ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews