БЕТА ФАЙНЕЙШЪН

Рег. номер
BGR00126
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
Ралевица 92,ж.к. Манастирски ливади-западр ет. 2, София, 1680
Телефон:
02 983 16 79

Бета Файнейшън е небанкова финансова институция, базирана в столицата. Компанията е сред най-желаните партньори в областта на лизинга, което се дължи на облекчените условия при които работи. Фирмата изгражда все по-голяма база от редовни потребители, като целта ѝ е да можете да закупите тук и сега това, от което се нуждаете.

Какво предлага

Бета Файнейшън е сериозна компания, която предлага на своите клиенти предимно лизингови услуги в различни области. Фирмата ви дава възможност да купувате на изплащане не само автомобили, но също така и широка гама стоки за бита, които се ползват в ежедневието.

Всичко това се предлага при изключително атрактивни условия, елементарни правила за кандидатстване, продължителен срок на погасяване, както и, разбира се, атрактивен лихвен процент.

Условия

Идеята на компанията е да се предложи услугата срещу възможно най-облекчени условия. По този начин се постига среда, която привлича повече потребители. Гаранциите са възможно най-много занижени, което непременно се отразява и на атрактивността на нейната услуга.

Кой се възползва от услугата

Бета Файнейшън предлага своята широка гама от лизингови услуги както на физически, така и на юридически лица. Компанията има стремеж да изгради широка основа от редовни клиенти, които винаги да се връщат към услугата на фирмата, в случай, че изпитват нужда да купят нещо на изплащане. Макар че покупката на лизинг винаги оскъпява, в този случай не е съвсем така, защото компанията предлага максимално облекчени условия.

Защо Бета Файнейшън

Фирмата предлага доста атрактивни условия, сред които си струва да отбележим ниски лихви и внушително дълги срокове за погасяване на задълженията. Това не винаги е лесно за постигане, защото по този начин се налага фирмата да работи в по-голям риск за самата себе си, но при съвременната конкуренция, това често се оказва единствения начин за справяне с конкуренцията.

Къде и как да се свържем с Бета Файнейшън

Бета Файнейшън е със седалище в град София. Офисът на компанията ще откриете на улица Ралевица, номер 92, в рамките на жилищен квартал Манастирски Ливади. С компанията е най-добре да се свържете на място в офиса на на фирмата, тъй като по този начин ще можете да научите изключително ценна информация за услугите, които фирмата предлага.

Освен това, с Бета Файнейшън можете да се свържете и по телефона, като така ще имате възможност да се запознаете с възможностите за възползване от лизинговите услуги от първа ръка. Експертите на фирмата са обучени да предоставят именно информацията, която е най-важна за нас, като така добивате реална представа за това, какво се предлага.

Мнения от клиенти на БЕТА ФАЙНЕЙШЪН

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews