БЕСТ ФАЙНЕНС

Рег. номер
BGR00392
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ж.к. МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ, жилищен комплекс БОКАР № 35, партер, София, 1404
Телефон:
359 899 877 550

Бест Файненс е небанкова финансова институция, която функционира под регистрационен номер BGR00392. Тя изцяло действа в рамките на българското законодателство в сферата на финансирането, съобразявайки се с всички правила и разпоредби в тази област.

Компанията е базирана в София. Тя се развива в среда на изключително висока конкуренция, но все пак успява да се наложи и да създаде база от редовни потребители. Тя е изключително лесно достъпна като локация, а прозрачността, с която работи, привлича голям брой нови потребители.

Какво предлага

Бест Файненс предлага на своите клиенти бързи кредити, които се радват на нарастващо търсене и популярност. Те се отпускат при максимално облекчени условия, като за целта фирмата поема известни рискове.

Разбира се, гаранции винаги съществуват, но в това може да бъде просто наличието на постоянна работа, с която клиентите да докажат своята възможност да погасят задължението си.

Съществуват значителни разлики от банковото кредитиране, като те могат да имат най-различен характер. Заемите се предлагат много бързо, само след няколко минутна обработка на документи, а условията с възможно най-опростени.

Обикновено, одобрените суми са в по-малки размери, което определя и значителното преобладаване на физически лица сред клиентите на фирмата.

Защо да изберем нея

Ако по някаква причина търсите алтернатива на банковото кредитиране, можете да се поинтересувате от услугите, които предлага Бест Файненс. Компанията е специализирана в областта на бързото кредитиране, което означава, че можете да очаквате навременен отговор, експертен подход и доста по-висока от средната скорост на обслужването.

Кой се възползва от услугите

От бързите заеми на Бест Файненс се възползват предимно физически лица, които имат реални и постоянни доходи. Този тип финансиране цели да се посрещнат неочаквани разходи, които най-често имат битов характер.

Целта е да се постигне предвидимост в ежедневната среда и да се достигне до максимална възможност за справяне с всевъзможни смущения, като забавена работна заплата, непредвиден разход по домакинството и други.

Повреда у дома, стоматологичен проблем, неочаквано големи сметки - това могат да са сред най-честите проблеми, които да накарат човек да потърси финансова подкрепа в Бест Файненс.

Как и къде да се свържем с Бест Файненс

Компанията е със седалище в град София. Офисът се намира в жилищен квартал “Манастирски Ливади”. Разположен е в жилищен комплекс Бокар, номер 35. Освен с посещение на място, вие бихте могли да се свържете с офис на фирмата и по телефона. Номерът за контакти е 0899 877 550, като там ще можете да научите подробно всичко, което може да ви интересува за продуктите и условията, при които се работи.

Мнения от клиенти на Бест Файненс ООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews