Бърза Каса Отзиви

Рег. номер
BGR00055
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
ул. проф. Георги Брадистилов 4, офис 2.1, ет. 2, София, 1700
Телефон:
0700 11088
Работно време :
Пон. - Пет. 08.30 - 19.30 ч.; Съб. - Нед. 10.00 - 18.00 ч.

Кредитната компания „Бърза каса“ е един от най-новите продукти, появили се в страната ни. Тяхната основна цел е да оказват финансова помощ на хора, намиращи се в сериозни затруднения, поради липсата на средства. Кредитното дружество е собственост на „Фератум България“ ЕООД. Всички знаят, че компанията е с водещи позиции на територията на цяла Европа.

Някой от държавите, в които развива своята дейност, а именно предлагане на потребителски кредити, това са: Англия, Дания, Белгия, Швеция, Чехия, Естония, Литва, Франция, Испания, Норвегия, Канада, Турция, Русия и много други. Списъкът е изключително дълъг и трудно би било а изброим всяка една страна, на чиято територия компанията развива дейността си.

Благодарение на „Бърза каса“ ние успяваме да наложим нови стандарти, имащи за цел да привлекат на наша страна още повече потребители и да им осигурим условия, които никъде другаде не ще открият. Имаме една основна цел и тя е да създадем коректни взаимоотношения, в следствие от които да изградим едно огромно семейство, към което да принадлежат безброй лоялни клиенти.

Общи условия за ползване на Бърза Каса

За да бъдем максимално полезни на потребителите, то ние създадохме точни и ясни условия за ползване на кредитите, така че да не се сблъскват с неочаквани ситуации, както и скрити лихви и такси за кандидатстване.

Ето и някой от най-съществените точки, включени в общите условия:

  • Усвояването на средствата се осъществява едва след като получите одобрение на онлайн кандидатстването за кредит. Важно е предварително да посочите банкова сметка, в случай че желаете да бъдат приведени по банков път. Другият вариант е да ги изтеглите през каса на Задължително посочете начина на получаване, когато попълвате заявката.
  • Кредитът, който сте изтеглили, следва да бъде погасен до падежната му дата. В случай, че цялата сума, внесена наведнъж, ви се струва твърде голяма, то можете да погасявате частично на по-малки вноски.
  • Изплащането на дължимото се осъществява на касите на EasyPay, касите на Cash Terminal или по банков път. Ако имате някакви допълнителни въпроси, то можете да се свържете с посочения телефонен номер.
  • Удължаването на срока за погасяване на кредит може да бъде с 7, 15 или 30 дни. По този начин успявате да избегнете допълнителни такси и лихви и същевременно с това да продължите да бъдете все толкова коректни, спрямо нас.

Отзиви от клиенти на Бърза Каса

Всички отзиви, мнения и оценки, спрямо „Бърза каса“, са 100 % положителни. Това е ясен знак, че потребителите са доволни от условията, предоставени им от компанията. Избирайки нас, то вие избирате бърз, лесен и успешен начин за краткотрайното разрешаване на съществуващ финансов проблем.

Мнения от клиенти на Бърза Каса

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Димитър on Бърза Каса
Бързо и лесно получаване на кредита

Вече нееднократно взимам заем от Бърза Каса и нито един път не са ме излъгали. Парите получавам бързо, обикновено за няколко часа. Ако искате да вземете бърз кредит, тук можете лесно да кандидатствате, само че съветвам всички да взимат суми, които знаят, че ще могат да върнат. Срока може да се удължи, но все пак по-надеждно да се плаща навреме.