БАКБ ФАЙНЕНС

Рег. номер
BGR00336
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
ул. Славянска 2, София, 1000
Телефон:
0700 144 88

БАКБ Файненс ЕАД е специализирано лизингово дружество на Българо-американската кредитна банка и се радва на голям интерес от страна на потребителите. Широката гама от продукти в областта на финансирането, както и изгодните условия за това, неизменно привличат доста голям интерес.

Какво предлага

БАКП Файненс предлага на своите клиенти възможността за различни типове кредити. Потребителските заеми могат да са в размери от 1400 до 40 000 лева, което дава възможност за реализиране както на по-малки, така и на по-големи проекти. При бизнес кредитите размерите са доста по-големи. Тук сумите варират от 30 000 до 750 000 лева.

БАКБ Файненс предлага и пълно финансиране на земеделска земя, което се определя от постоянно нарастващия интерес в тази област през последните години, както и от добрата възвръщаемост в тази област.

Кой е клиент на БАКБ Файненс

Клиентите на БАКБ Файненс са както физически, така и юридически лица, които се интересуват от средства за реализиране на свои проекти в личния и професионалния живот, както и от възможности за разрастване на бизнеса.

Ипотечни проекти

Ако желаете да закупите имот, има реалната възможност да получите финансова подкрепа от БАКБ при изгодни за вас условия. Важно е да се свържете с компанията и да обсъдите по какъв начин желаете тя да бъде част от вашите проекти за закупуване на жилище, след което да се помисли за възможните варианти и условията към тях.

Финансиране на проекти

Ако търсите институция, която да повярва във вас и да финансира ваши проекти с голям потенциал, тогава бихте могли да се обърнете към БАКБ. В духа на американското предприемачество, компанията знае, че много от гениалните идеи в началото не изглеждат толкова велики. Ако имате проект, за реализирането на който се нуждаете от помощ, потърсете възможност за това тук.

Управление и събиране на вземания

Компанията предлага и възможността да потърсите нейното съдействие при нужда от управление и събиране на вземания от задлъжнели лица и фирми. Тук клиенти са предимно юридически лица, които желаят да съберат просрочени задължения към тях и търсят начини за да направят това.

Къде и как да се свържем с компанията

Офиси на БАКБ можете да намерите в цялата страна, което създава възможност за лесен достъп и комуникация с финансовата институция. Седалището на компанията е в град София, улица “Славянка”, номер 2. На телефон 0700 144 88 можете да научите всичко, от което се интересувате като настоящ или потенциален клиент. От експертите на БАКБ ще получите информацията, от която се интересувате за да направите своя избор.

Мнения от клиенти на БАКБ ФАЙНЕНС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Полина Петкова Цветкова on БАКБ ФАЙНЕНС
коректно отношение

Останах доволна от обслужването и цялостната услуга. Бях малко притеснена, защото когато става въпрос за пари винаги имам чувството, че може и да ме излъжат да подпиша неизгоден за мен договор. В този случай наистина на спокойствие служителката ми обясни какво точно подписвам и колко пари трябва да върна. Мога да препоръчам и бих се възползвала отново.