БЕ ПЛЮС

Рег. номер
BGR00292
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Димитър Манов №19–21, ж.к. Иван Вазов, София, 1612
Телефон:
02 988 50 32

БЕ Плюс е реномирана и авторитетна небанкова финансова институция, която упражнява своята дейност под регистрационен номер BGR00292. Компанията базирана в столицата се развива в широк спектър от дейности, които са свързани основно с финансирането.

Работи се както с физически, така и с юридически лица, като предметът на дейност позволява постоянно развитие. Прогресът на институцията е базиран на коректното отношение към клиенти и доверието, което фирмата е успяла да извоюва на този толкова високо конкурентен пазар.

Гъвкавата политика и стабилността през годините, са успели да направят БЕ Плюс желан партньор за мнозина, които търсят алтернатива на банковото финансиране, но при подобни условия и за реализирането на големи проекти.

Какво предлага БЕ Плюс

БЕ Плюс е небанкова финансова институция, която предлага на своите клиенти много широк спектър от услуги и продукти, целящи да обхванат възможно най-голяма част от търсенето на заеми на пазара.

Финансирането може да има различни направления, като обикновено се работи със заеми в по-големи размери и се набляга на по-дългосрочно във времето целево финансиране.

Една от сферите, в които можете да се възползвате от услугите на БЕ Плюс, това е лизинговото финансиране. Тук можете да се възползвате от възможността да получите финансова подкрепа за придобиване на нов автомобил, който да отговаря на вашите нужди и потребности.

Можете също така дори да се възползвате и от програмите за ипотечно кредитиране. Тук определено има не малко възможности в тази насока, като освен стандартната ипотека, можете дори да придобиете имот и от частен съдебен изпълнител, където цените са изключително конкурентни.

Сред услугите е изкупуването на ценни книжа, което все още се практикува сравнително рядко на българския пазар. Това дава възможност до бързо финансиране винаги, когато времето е ценно.

Освен с частни лица, БЕ Плюс може да работи и с общината или държавата, като изкупува от тях задължения и вземания, които се дължат от страна на фирми и граждани.

Къде да откриете БЕ Плюс и как да се свържете с тях

Седалището на компанията е базирано в град София. Офисът можете да откриете в жилищен квартал “Иван Вазов”, на улица “Димитър Манов”, номер 19 - 21. На място можете да получите подробна и ценна информация, както за условията по кредитите, така и за различните финансови продукти, които се предлагат.

Освен чрез лично посещение в офиса, със служители на БЕ Плюс можете, разбира се, да се свържете и по телефона. Това може да стане на номер 02 988 50 32, където ще можете да зададете всички въпроси, които ви вълнуват като настоящ или потенциален бъдещ клиент.

Мнения от клиенти на БЕ ПЛЮС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews