Б.Л.ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00123
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул.Цариградско шосе № 144, София, 1138
Телефон:
02 862 06 39; 02 862 06 59

Основана през 2000 година, компанията Б.Л.Лизинг АД е изцяло с предмет на дейност, насочен в областта на финансовия лизинг. Дружеството работи с широк спектър от компании, но основната, с която си сътрудничи и с която осъществява приблизително 90% от сделките е КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ АД.

Какво предлага

Компанията предлага широк спектър от услуги, които са насочени изцяло в областта на финансовия лизинг с цел закупуване на автомобили от различни марки и с различни параметри. Компанията е желан партньор, защото предлага на своите клиенти добри и стабилни условия, коректно отношение и много високо ниво на професионализъм, което служи за пример на редица компании на родния пазар.

Б.Л.Лизинг се стреми да остави своите клиенти с много добри впечатления, тъй като това е най-добрият начин, по който компанията да си осигури дълготраен успех. Високата конкурентност на тази среда подтиква към създаване на лоялни клиенти, които да се завръщат отново и отново, а това става единствено с подходящо отношение и бизнес етика.

Кой е клиент на компанията

Клиенти на компанията могат да са както физически, така и юридически лица. Според услугите, които се предлагат и лизинговите планове, има както такива, които са подходящи само за един от двата типа потребители, така и комплексни, които обхващат и двете групи.

Във всички случаи, лихвите са ниски, а условията са максимално привлекателни за да се чувстват клиентите доволни от работата си с Б.Л.Лизинг. Основните програми, по които дружеството работи, това са “Стандарт”, която е насочена към клиенти физически лица, “Лизинг Лайн”, която е изцяло предназначена за нуждите на юридическите лица, както и програма “Прогрес”, която обхваща и двете групи потребители.

Къде да открием Б.Л.Лизинг и как да се свържем

Седалището на компанията е в град София. Офисът можете да откриете и посетите на булевард “Цариградско шосе”, номер 144. Личното посещение на офиса ви дава най-добри възможности да се запознаете с начините на работа и на компанията, като така ще имате възможност и необходимото ви време да зададете всички въпроси, които биха могли да ви интересуват.

Със служители на Б.Л.Лизинг можете, разбира се, да се свържете и по телефона, без да е необходимо лично да посещавате офис на компанията. Това може да стане съответно на номер 02 862 06 39, както и на телефон 02 862 06 59. Обаждайки се, вие ще имате възможност да научите от първа ръка за основните правила за финансиране, за възможните варианти, погасителни планове и други подобни.

Мнения от клиенти на Б.Л.ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews