АУТОБОХЕМИЯ

Рег. номер
BGR00156
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
ул. Хан Кубрат 27, София, 1220
Телефон:
02 813 700

Аутобохемия АД е компания, която е специализирана в отпускането на лизинг за покупка на возила. Тя е базирана в град София, като седалището на фирмата ще откриете на улица “Хан Кубрат”, номер 27.

Освен на място, с компанията можете да се свържете и по имейл, както и на телефона за контакти в офиса в столицата. Съответно, номерът е 02 813 700. На този телефон служителите най-детайлно ще ви запознаят с принципа и условията на работа, като ви насочат какви стъпки можете да предприемете за да се възползвате от услугата на компанията.

С какво се занимава

Аутобохемия АД е специализирана компания. Тя оперира на финансовия пазар, отпускайки заеми за свои клиенти, желаещи да закупят автомобил, тоест работи изцяло в областта на лизинга. Финансират се изключително проекти, които са свързани със закупуването на леки и тежки товарни автомобили.

Характерна особеност на фирмата е, че тя се е специализирала изцяло за работа с марката “Шкода”, като в това отношение може уверено да се каже, че компанията е без конкуренция на родния пазар. Това се смята за най-доброто решение ако желаете да придобиете автомобил с тази марка.

Защо точно тази фирма

Обикновено, изборът на специализирана компания за лизинг е най-изгоден именно в случаите, в които се насочвате към компания, която работи изцяло с дадена марка. Именно такъв е и този случай, което прави фирмата изключително запозната и компетентна с всички модели автомобили на реномираната марка, с техните особености, цена и характеристики.

Обикновено, кандидатствайки за лизинг, трябва да се сблъскаме с доста трудности и уреждане на документи, но в конкретния случай става дума за максимално опростена процедура, тъй като се работи изцяло в една сфера и една марка автомобили.

Условията

Компанията печели клиенти с това, че предлага заеми при наистина изгодни условия, което лесно се подразбира от това, че постоянно нараства броя на потребителите, желаещи да изтеглят заем именно от там.

Лизингът, който Аутобохемия предлага, достига до ниво потребител с най-изгоден лихвен процент, а също така и с най-гъвкава схема на погасяване във времето. Важно е да се подчертае, че компанията, обаче, работи единствено с леки автомобили от именно тази марка и не предлага заеми за финансиране на возила от други конкурентни компании.

Това позволява да се достигне до по-високо ниво на професионализъм и прави Аутобохемия предпочитан избор на онази част от потребителите, която е уверена, че желае да закупи именно тази марка автомобил. За повече информация и подробности, можете да посетите уебсайта на Аутобохемия, да посетите лично офиса на компанията или да се обадите на оказаните телефони за контакти.

Мнения от клиенти на АУТОБОХЕМИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Mariq Ivanova on АУТОБОХЕМИЯ
super

Kupuvame veche vtora kola ottuk. Mnogo lesno i byrzo stava. Niama izlishno chakane i sme mnogo dovolni. Moga da preporycham na vseki.