АРКУС ФИНАНС

Рег. номер
BGR00388
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Шести септември 152, ет.4, офис 4-3А, Пловдив, 4000
Телефон:
0882 933 523, 0882 649 458

Аркус Финанс ЕАД е небанкова финансова институция, която се стреми да покрие нуждата от бързи заеми и други финансови услуги. Това е област, в която търсенето постоянно нараства на национално равнище, но също така се увеличава и броя на фирмите, които се занимават с това. Компанията реализира сделки, които могат да бъдат както с по-малки, така и с по-големи размери, като на лице са широк спектър от финансови услуги.

Кой се възползва от услугите

От Аркус Финанс се възползват голям брой клиенти, като това могат да бъдат както физически, така и юридически лица. Това са хора и фирми, които търсят финансова подкрепа за реализиране на различни идеи. Преобладават лица и фирми от Пловдив и областта, но няма изискване или критерий, който да определя необходимостта от това.

Какво предлага Аркус Финанс ЕАД

Предлагат се финансов лизинг за закупуване на стари и нови леки и тежкотоварни автомобили, факторинг, гаранционни сделки, както и много други. Компанията се реализира на много високо конкурентна ниша, което означава, че е необходимо да се положат много големи усилия за да се пробие и за да се задържат вече привлечените клиенти.

Защо Аркус Финанс

Компанията е оставила след себе си огромен брой доволни клиенти, което е водещ фактор при избора на фирма, с която да работите. Това позволява да се затвърди като име с авторитет и добра репутация, да изпъкне сред конкуренцията и да създаде сериозен набор от фирми и физически лица в списъка със свои клиенти. Това е сфера на висока динамика, което изисква да се работи с клиентите с изключително внимание към детайла, в съчетание с индивидуален личностен подход.

Как да се свържем с компанията

Един от начините да се свържете с Аркус Финанс е лично в офиса на компанията.

Тя е със седалище в град Пловдив, като адресът, на който можете да я откриете е булевард “Шести септември” номер 152.

Намира се на ет.4, а офисът е 4-3А. Там можете лично на място да научите всичко, което ви интересува за фирмата и за предлаганите от нея услуги, като информацията ще получите от първа ръка. Тя ще ви бъде дадена от експерти, които знаят от какво се интересувате.

По телефона е другият начин, по който можете да се свържете с фирмата. Ако нямате възможност да отидете лично на място до офис, но желаете да научите важна информация, можете да го направите като се обадите на телефон 0882 933 523, както и на номер 0882 649 458.

Мнения от клиенти на Аркус Финанс ЕАД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews