АПС БЕТА БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00351
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. България 81 В, офис 3, София, 1404
Телефон:
02 850 43 55

АПС Бета България ЛТД ООД е компания, чиято дейност е насочена в сферата на финансите. Нейна специалност е управлението на необслужени вземания, което допълва дейността на банки, фирми за бързи кредити, както и на широк спектър от компании, които предлагат различни по рода си комунални услуги.

Местонахождение и контакти

Седалището на АПС Бета България ЛТД ООД е в град София и ще го откриете на булевард “България”, номер 81 В, офис 3. Със служители на фирмата можете да се свържете и по телефона. За целта можете да се обадите на телефон 02 850 43 55, където можете да получите подробна информация за услугите на компанията.

Компанията и регулациите

Сферата, в която АПС Бета България ЛТД ООД оперира, се счита от мнозина за особено деликатна област и в това има известна доза истина. Тъй като към подобни фирми се упражнява доста строг контрол, тук няма как да има изключение. Компанията реализира своята дейност в съгласие и съответствие с всички правила, закони и регулации на Република България, като държавата упражнява изключително строг надзор над начина, по който се реализира дейността. Фирмата е регистрирана и оперира под номер BGR00351.

Нуждата от АПС Бета България

Необходимостта от съществуването на АПС Бета България и други компании от този род е продиктувано от бързото и динамично развитие на кредитния пазар в България. Независимо дали става дума за банкови кредити или за заеми от небанкови финансови институции, експанзията на заемите на национално равнище води след себе си и доста сериозно нарастване на необслужваните заеми.

За да се реши този проблем и за да могат кредиторите да получат обратно средствата, които са отпуснали, пазарът има нужда от наличието на сериозни компании, които да се ангажират с това да гарантират, че всичко ще протича нормално.

Лидер на пазара

АПС Бета България ЛТД ООД е част от компания, която е абсолютен и безспорен лидер на пазара за събиране на необслужени заеми на територията на цялата югоизточна половина от Европа.

Изключителната гъвкавост и възможността да се работи на различни пазари позволява да се използват услугите на фирмата в онези случаи, в които длъжниците са от различни страни и говорят на различни езици.

Мултикултурната среда на съвременна Европа е предизвикателство за някои бизнеси, като не всеки е готов да се изправи срещу подобно нещо. АПС Бета България, обаче, знае как да действа и да се справи с подобни предизвикателства.

Изключителна възвръщаемост

Сред отличителните черти на компанията е това, че тя предлага изключително добра възвръщаемост на инвестицията. Всеки лев, който вложите ще се върне с поне 20% ръст.

Мнения от клиенти на АПС БЕТА БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews