Алфа МВ ЕООД

Рег. номер
BGR00030
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Димитър Благоев №1, Димитровград, 6400
Телефон:
0391 644 94

Алфа МВ ЕООД е малка кредитна компания със седалище в град Димитровград. Офисът на фирмата можете да откриете на улица “Димитър Благоев”, номер 1. Ако желаете да се свържете със служители на фирмата по телефона, вие можете да направите това на номер 0391 644 94.

Тук финансови експерти ще отговорят на вашите въпроси за начините на работа и продуктите, които компанията предлага, като по този начин ще можете да научите информацията, която ви интересува, без да се налага да посещавате офис на компанията.

Какво представлява

Алфа МВ ЕООД е небанкова финансова институция, която специализира в отпускането на малки по размер бързи заеми. Тя има локално значение, но е много влиятелна в тази сфера на съответния пазар. Компанията обикновено се занимава с краткосрочно финансиране, като заемите най-често се използват за погасяване на дребни задължения и битови сметки.

Разрешение за упражняване на дейността

Алфа МВ ЕООД оперира изцяло в съгласие с всички закони и разпоредби на българското законодателство. Подобно на всяка друга компания в областта на небанковото кредитиране, тя подлежи на изключително строг контрол от страна на държавата. Тя упражнява дейността си под регистрационен номер BGR00030.

Колко време е необходимо за одобрение

Алфа МВ ЕООД си е спечелила репутацията на компания, която работи изключително бързо, без да губи ценно време на своите клиенти. Обикновено, след кандидатстване до броени минути вече имате отговор дали ще получите финансиране или заемът ще ви бъде отказан.

Ако получите “да” за отговор, фирмата се ангажира да ви отпусне паричните средства в рамките на броени минути. Самото разглеждане на документите при кандидатстване също се прави изключително експресно.

То реално отнема съвсем кратко време, като обикновено за да се прегледат всички детайли, които са от значение за да се вземе решение, са необходими не повече от 10 или 15 минути.

Времето за погасяване на задължението съответно зависи от условията, при които теглите заема, като сроковете могат сериозно да варират и да се отличават в различните случаи.

Как ще получите парите си

Ако получите положителен отговор, парите могат да ви бъдат преведени по два начина. Първият е чрез услугата Money Gram, а вторият - чрез услугата на Фактор Експрес. Кой от двата начина ще изберете, това зависи изцяло от вас.

Къде оперира Алфа МВ ЕООД

Компанията реализира своята дейност на малка част от българския пазар, което я отличава от доста други фирми в тази сфера. Тя упражнява своята дейност на територията на Димитровград, като има доста силно присъствие в рамките на града, превъзхождайки там дори и някои от големите компании на родния пазар.

Мнения от клиенти на Алфа МВ ЕООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews