АЛФИА

Рег. номер
BGR00342
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Васил Левски 109, София, 1000
Телефон:
02 980 51 82

Създадена през не далечната 2011 година, Алфиа АД е компания от небанковия сектор, която бързо гради изключително добра репутация. Тя е базирана в град София, а седалището на фирмата ще откриете на булевард “Васил Левски”, номер 109. Със служители на компанията можете да се свържете и по телефона, където да получите необходимата ви информация за дружеството. Номерът за контакти с Алфиа АД в София е 02 980 51 82.

Лизинг на превозни средства

Алфиа е модерна, но едновременно с това изключително авторитетна финансова институция. Компанията се реализира и се е специализирала основно в областта на лизингите.

Тя е едно от най-често спряганите имена когато се говори за лизинг с цел закупуване на товарни и леки автомобили от различни марки. Финансират се проекти, свързани със закупуването на строителна и стопанска техника, като е напълно без значение дали става дума за стари или нови автомобили.

Посредник между предлагане и търсене

Една от услугите, които компанията предлага, това е да играе ролята на посредник при желание на клиент за закупуване на техника от чужбина. Компанията работи основно с пазара в Испания и Германия, от където може да бъде доставено желаното превозно средство или техника в сферата на строителството и селското стопанство. Работи се изцяло според зададени от потребителя критерии, където изпълнението е от страна на Алфиа.

Обединение на услуги

Алфиа АД се стреми да предложи на своите клиенти цялостно обединение на услугата по придобиване на нов автомобил или техническо оборудване, като по този начин целта е да се облекчат потребителите възможно най-много.

Бързо и навременно обслужване на клиентите

Компанията има изключително добра репутация по отношение обслужването на клиентите. Характерна особеност е това, че се работи много бързо и потенциалният потребител на лизингова услуга разбира в рамките на броени минути дали е одобрен от експертите на компанията.

Това е изключително важно, тъй като дава възможност на хората да планират и организират по-добре времето си. Това е от значение както при одобрение, така и при евентуален отказ.

Грижа за клиентите по време на лизинга

След като веднъж сте станали клиенти на Алфиа, ще получите много добра грижа от страна на компанията. Тя се ангажира да ви предостави възможно най-добро обслужване през целия период на лизинга, независимо каква е неговата продължителност и на каква стойност е сделката, която сте осъществили. За разлика от други компании, където нивото на обслужване на клиентите пада след като веднъж са подписали договор, при Алфиа то се запазва непроменено за целия период на договора.

Мнения от клиенти на АЛФИА

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews