АЛИАНЦ ЛИЗИНГ БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00130
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Резбарска №5 р София 1510, София, 1510
Телефон:
02 948 70 10

Алианц Лизинг България АД е считан не без основание за най-авторитетната лизингова компания с универсален характер на територията на България. Със своята постоянно разрастваща се мрежа от потребители, дружеството днес привлича ежедневно нарастващ брой клиенти, желаещи да закупят автомобил или друга техника на изплащане при оптимално добри условия.

Седалището е в град София, като можете да го откриете на улица “Резбарска”, номер 5. Ако желаете да се свържете директно по телефона с представител на компанията, можете да направите това на телефона за контакти 02 948 70 10.

Кратка история

Универсалната лизингова компания Алианц Лизинг България е правоприемник на „Балканстар сървисиз ЕООД и има два основни акционера. Това са съответно компаниите ВХО Холдинг ГмбХ и разбира се Алианц България Холдинг. Дружеството вече е натрупало предостатъчно експертен опит на територията на страната, тъй като води началото си от 2006 година, когато то е било създадено. Както се подразбира и от името на самата компания, тя е част от групата на Алианц България.

Какво предлага

Алианц Лизинг България предлага на своите клиенти огромно разнообразие от лизингови схеми, които могат да се пригодят на практика към бюджета на всяко физическо или юридическо лице.

Предлагат се различни условия, които могат да ви позволят лесно и при изгодни условия да придобиете собственост върху всички видове марки автомобили, без значение дали нови или употребявани, леки или товарни.

Широката гама от гъвкави лизингови схеми може без проблем да се приложи не само по отношение на различните типове, марки и категории автомобили, но също така и за закупуване на различни видове машини и техническо оборудване.

Къде да открием Алианц Лизинг България

Клиентите на Алианц Лизинг България могат да бъдат обслужени от експертните служители на компанията в повече от 16 различни клона на територията на България. Офиси на компанията можете да откриете в на практика всеки един от по-големите градове в страната.

Представителства можете да намерите съответно във всеки един от изброените по-долу градове: София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Благоевград, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Добрич, Силистра, Велико Търново, Габрово, Плавен и Видин.

Солидна база зад гърба си

Като част от широката агентска мрежа на Алианц България Холдинг, компанията разполага със солидна база зад гърба си. Това, от своя страна, е нещо, което позволява на дружеството да предложи на клиентите си доста по-добри лизингови условия, от колкото биха могли да намерят на друго място на пазара.

По този начин е възможно постигането на максимално удължени срокове, възможно най-ниски лихви, както и вноски, които да са изцяло съобразени с нуждите на потребителите.

Мнения от клиенти на АЛИАНЦ ЛИЗИНГ БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews