Агрион Финанс

Рег. номер
BGR00362
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Дунав 5, Пловдив, 4003
Телефон:
0800 111 66; 032 204 900;

Когато става въпрос за финансиране, Агрион Финанс е една от най-авторитетните компании в страната. Седалището на фирмата се намира в град Пловдив. Офисът ще откриете на улица “Дунав”, номер 5. По-малки представителства можете да намерите в редица от най-големите градове на страната.

При невъзможност да посетите някой от офисите на компанията или в случай, че във вашия град няма такъв, можете да се свържете с финансовото дружество и по телефона.

Номерата на фирмата са съответно 0800 111 66 и 032 204 900, където можете да получите подробна информация за покупка или продажба на земя, както и за финансиране на ваши настоящи или бъдещи проекти.

В каква област работи

Както вече споменахме, Агрион финанс се е специализирала основно в областта на управлението на земеделски активи. Основната част от своята дейност компанията фокусира върху работата с предприемачи от областта на селското стопанство, като основно (но не само) се занимава с финансиране и ипотекиране на различни селскостопански проекти.

Какво предлага на своите клиенти

Агрион финанс предлага на потребителите заеми за реализиране на различни проекти в областта на селското стопанство, ипотека, оборотни средства и други. Характерна особеност е това, че обикновено се работи с парични суми в малко по-големи размери от средното.

Минималният на ипотечните кредити е 10 000 лева, което съвпада и с минималната сума, която може да се отпусне с цел ползване като оборотни средства. Именно по-големите размери на заемите в тази компания са една от отличителните ѝ черти, тъй като това обикновено се среща рядко, особено когато говорим за небанковия кредитен пазар.

Тук, обаче, основата на финансирането е земеделската земя, както и дивидентите от нея, което сериозно намалява рисковете за кредиторите и позволява по-ниски лихви и заеми в по-големи размери.

Извършва покупко-продажба на земеделска земя

Земеделските земи са се превърнали в ценен капитал, който, обаче, не за всички хора има равна стойност. Докато едни търсят за да купуват и изпитват затруднения в откриването на това, от което се нуждаят, други желаят да продадат земите, които не желаят. Агрион финанс извършва покупко-продажба на земи, което се явява свързващо звено между търсенето и предлагането на пазара.

Финансиране и условия

Агрион финанс има много сериозна репутация и се слави като компания, която предлага доста гъвкави условия на своите клиенти. Съществува възможност да се договорите за условия, които да бъдат съобразени с нуждите около конкретен проект, което рядко може да се открие на пазара.

Къде да открием Агрион финанс

Както вече споменахме, Агрион финанс е базирана в Пловдив. Въпреки това, фирмата разполага с офиси на територията на цялата страна, където можете да научите подробно всичко за разнообразните възможности за финансиране.

Мнения от клиенти на Агрион Финанс

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews