АГЕНЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ

Рег. номер
BGR00353
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. д-р Петър Дертлиев № 25, сграда Лабиринт, ет. 2, офис 4, София, 1335
Телефон:
0700 45 600

Агенцията по събиране на вземания е базирана в столицата компания, която реализира на практика последния етап от погасяването на лоши кредити, а именно тяхното събиране. АСВ, както е нейната абревиатура, напълно осъзнава сериозността и отговорността на тази задача, стремейки се да приложи на практика най-деликатната и толерантна политика към задлъжнелите лица.

Какво е АСВ

Агенцията за събиране на вземания е колекторска компания от международен мащаб, притежаваща изключително сериозна репутация и висок авторитет. Тя е част от основаната в Норвегия B2Holding, която от своя страна е много голямо име в тази сфера.

Днес скандинавската компания развива своята дейност на територията на 23 страни, основно в Европа, като една от държавите е именно България. Тук тя оперира чрез АСВ, като последната има доста сериозно присъствие на родна земя.

Защо съществува АСВ

Агенцията по събиране на вземания съществува в резултат на постоянно разрастващия се с огромна скорост пазар за кредити. На фона на непреодолима конкуренция, много компании, банки и финансови дружества се виждат принудени да понижат до минимум изискванията към своите кандидати.

Това води след себе си нещо не толкова приятно, а именно твърде високи нива на задлъжнели лица, които в последствие изпитват прекалено големи трудности да погасят своите задължения.

Действително, много от компаниите за финансиране осъзнават, че не малка част от техните клиенти могат да изпитат затруднения, но на практика те игнорират това, защото нямат особено голям избор, имайки предвид, че конкуренцията е наистина жестока.

Как да се свържем с АСВ

Агенцията по събиране на вземания можете да откриете в град София. Офисът се намира в сградата, която сред столичани е известна под името Лабиринта. Точният адрес на компанията е булевард “Петър Дертлиев”, номер 25.

Със служители на фирмата можете да се свържете не само на място, но и по телефона. Това може да стане на номер 0700 45 600, където можете да зададете въпросите, които ви интересуват и да научите необходимата ви информация.

Кой се възползва от услугите на компанията

Банки, финансови и кредитни дружества, компании предлагащи комунални услуги, в това число телефон и интернет услуги, както и много други малки и големи компании, биха могли да се възползват от услугите на АСВ за да могат да съберат дължимите към тях суми от свои некоректни платци.

На практика, задълженията, когато останат непогасени, бързо престават да са проблем на кредиторите и стават отговорност на съответните компании, които се занимават с тяхното събиране, какъвто е случаят с АСВ.

Мнения от клиенти на АГЕНЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!