АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Рег. номер
BGR00349
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Васил Левски № 114, мецанин, София, 1527
Телефон:
2 444 10 10
Работно време :
08:30 - 18:00

Агенция за контрол на просрочените задължения ООД е фирма със седалище в град София. Тя се намира на столичния булевард “Васил Левски”, номер 114.

Агенцията работи под регистрационен номер BGR00349 и функционира от сравнително кратко време.

Тя е открита за първи път през 2016 година, след което бързо добива популярност. Фирмата може да се опише като ново явление на българския пазар.

В какво се специализира

Агенцията се специализира главно в съдебно и извънсъдебно събиране на задължения, които са просрочени и подлежат на вземане. Тук влизат както задължения към банки, така и дългове към небанкови кредитни компании, застрахователни дружества и други.

Агенцията предлага цялостна услуга по събирането на дългове, използвайки различни методи на работа, които са, разбира се, изцяло разрешени от българското законодателство и напълно съобразени с него.

Компанията може да се определи като посредник между институцията, към която е съответното задължение и задлъжнялото физическо или юридическо лице от друга страна.

Нуждата от подобна агенция е основна причина за нейното създаване, тъй като пазарът за банкови и небанкови кредити в България започва да добива неподозирано големи размери.

С нарастването на родната икономика, процентът на хората и фирмите, които решават да изтеглят заем за свои или фирмени нужди постоянно нараства.

Съвсем естествено, процентът на физическите и юридическите лица, които не могат да обслужват своите задължения също нараства стремително.

Това създава необходимост от агенция, която да окаже нужното съдействие в процеса на събиране на дължимите суми.

Именно тук се намесва АКЗП, осъществявайки тази дейност и създавайки сигурност в задължени и кредитори, че всичко ще протече гладко и без излишни трудности и усложнения.

Мисия на агенцията

Главната мисия на Агенцията за контрол на просрочените задължения е цялостно да направи кредитната среда по-стабилна и да осигури надеждна финансова атмосфера за всички. Това определено е в интерес както на кредитори, така и на задлъжнелите физически и юридически лица.

По този начин кредиторите имат повече сигурност и свобода да отпускат заеми, а длъжниците имат увереността, че всичко, от начало до край, ще протече в съгласие със закона и всички създадени по този въпрос разпоредби.

Важно е да се отбележи, че АКЗП подлежи на стриктен контрол от страна на държавата. Това се дължи на създалата се лоша репутация по отношение на фирми от този сорт, макар че в повечето случаи няма повод, по който която и да било от страните да се оплаче.

При съвременни фирми като АКЗП, бизнесът прилага най-модерните и положителни западни политики в тази област.

Мнения от клиенти на АКПЗ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews