AGB Finance

Рег. номер
BGR00111
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Алеко Богориди 45, БУРГАС, 8000
Телефон:
0885 507 507
Работно време :
10:00 - 18:30

Все по-известна на широката аудитория, AGB Finance е кредитна фирма от небанковия сектор, която е регистрирана под номер BGR00111. Тя е със седалище в град Бургас, като главният ѝ офис се намира на бул. Алеко Богориди 45. Компанията притежава свои представителства на практика във всеки един по-голям град на територията на България.

Какво предлага

AGB Finance предлага малко по-специфична услуга за потребителите. Тя се е специализирала в отпускането на ипотечни кредити за своите клиенти, макар че предлага и други форми на финансиране.

Това е сравнително рядко явление за небанковия сектор, което е и основната причина за нейната голямата популярност на фона на доста сериозната конкуренция на финансовите пазари. Фирмата предлага основно суми в размер от 5000 до 50 000 евро, като освен ипотечни заеми, тя осигурява и финансиране срещу ипотека. Предлагат се още и потребителски заеми в по-големи размери, които могат да имат най-различно приложение.

Кои са клиентите на фирмата

AGB Finance работи както с физически, така и с юридически лица, като основната ѝ цел е да посрещне максимално очакванията на всички свои клиенти. Тя се стреми да предостави алтернатива на бизнеси и граждани, които по една или друга причина не могат или не желаят да ползват финансиране от банковия сектор.

Характерно за потребителите, които избират тази фирма е, че това са основно млади хора с предприемачески дух и идеи, които не винаги отговарят на по-високите изисквания на банките за отпускане на заеми. Това могат да са и хора, които вече имат банков заем, който, обаче, не е достатъчен за да се посрещнат нуждите при реализиране на конкретна идея.

Условията и гаранциите

За разлика от повечето фирми, които се реализират в сферата на бързото кредитиране от небанковия сектор, тук трябва да имате предвид, че се работи малко по-предпазливо и с повече гаранции. Нека все пак не забравяме, че в случая се предлага доста по-скъп финансов продукт, което изисква и съответното обезпечение от страна на потребителите.

Във всеки случай, напълно допустимо е при отпускането на по-големи заеми да се изискват и повече гаранции от страна на потребителите, които могат да бъдат под формата на пари в банкова сметка, на движимо или недвижимо имущество и други подобни.

Освен това, от голямо значение е, ако имате желание да се възползвате от тази услуга, да притежавате добро кредитно досие. Имайте предвид, че при финансиране в такива размери е логично бизнесът да не желае да предприема непремерени рискове и да поиска повече гаранции от вас. Ето защо, ако в миналото не сте били изрядни платци при свои предишни заеми, твърде възможно е да срещнете отказ.

Мнения от клиенти на AGB Finanace

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews