АДЕССО КРЕДИТ БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00312
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. 3-ти Март 83, Ботевград, 2140
Телефон:

АДЕССО КРЕДИТ БЪЛГАРИЯ или Адессо Кредит ООД, както е нейното официално наименование, е фирма със седалище град Ботевград, улица “3-ти март”, номер 83.

Тя е специализирана в предлагането и отпускането на своите клиенти на бързи заеми при облекчени условия.

Основната цел е да се постигне баланс между постоянно нарастващото търсене в тази сфера, на фона на все по-малкото желание от страна на потребителите да предоставят гаранции за това.

Търсенето в тази област е основно насочен към малки суми, целящи да се посрещнат и покрият по-лесно дребни по размер битови разходи, каквито изникват с всякакъв повод в ежедневието.

Кои са клиентите на фирмата

Адессо Кредит ООД работи, както с частни, така и с юридически лица, като основно е фокусирана в сферата на микрокредитирането. Обикновено, профилът на физическите лица се състои от хора в активна трудоспособна възраст, като потребителите са както мъже, така и жени.

Предимно се финансират работещи хора, които притежават сигурността на постоянния трудов договор зад гърба си, което дава на компанията гаранция, че тя ще може да получи обратно сумите, които е отпуснала на своите клиенти.

Основна цел е създаването и изграждането на мрежа от редовни потребители, които, дори и след много време, да запазват положителните впечатления за работата си с фирмата. Именно това е формулата на успеха в този случай.

Разбира се, когато потребителите са юридически лица, заемите могат да бъдат отпуснати и в чувствително по-високи размери. Това се обяснява и с по-големите гаранции, които бизнесът е в състояние да предложи, както и по-големия поток от финансови средства на юридическо ниво.

Физическите лица най-често получават финансиране в рамките на минималната работна заплата, което прави погасяването на задължението сравнително лесно и безпроблемно.

Облекчени условия

На свои редовни клиенти АДЕССО КРЕДИТ може да предложи различни отстъпки, като това е важна част от задържането на потребителите.

На фона на все по-нарастващата конкуренция, фирмата се стреми да осигури максимално леки условия на партньорите си, целейки да задържи интереса им. Нерядко облекчения се предлагат и за привличане на нови клиенти, като в тази област се измислят различни неустоими оферти.

Бързо решение в случай на нужда

Адессо Кредит ООД е решение на временни финансови проблеми в не големи размери. В случай на неотложна и неочаквано възникнала нужда, потребителите разполагат със сигурността да разчитат на един сериозен партньор, който може да реагира на момента.

По този начин фирмата се стреми да посрещне предизвикателствата, пред които потребителите се изправят всеки ден, като им предостави бързо решение и при максимално добри условия.

Мнения от клиенти на АДЕССО КРЕДИТ БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews